خورش مرغ و قارچ
نوشته شده توسط : بابک د

مواد لازم:

مرغ 4 تکه


نخود فرنگی پخته 1 پیمانه

قارچ 2 پیمانه

پیاز 1 عدد

رب گوجه 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و آبلیمو، کاری، زردچوبه و زعفران و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

مرغ رو به تکه های قیمه ای درشت خرد کنید و با پیاز و روغن تفت میدیم.
بعد رب گوجه با ادویه و زردچوبه و نمک و فلفل اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا رب حسابی تفت بخوره.
نخود فرنگی و قارچ رو هم جدا گانه تفت میدیم و به مواد بالا اضافه میکنیم. کمی روش آب میریزیم و میذاریم تا بپزه.
آخر سر هم آبلیمو و زعفران آب کرده رو اضافه میکنیم.

***نکات

*اگر دوست داشته باشید میتونید 1 یا 2 حبه سیر هم اضافه کنید.

*میتونید همراه این خورش، سیب زمینی سرخ کرده هم میل کنید.

*نمک گوشتهای سفید رو اول پخت اضافه میکنیم.

*به مرغ زیاد آب اضافه نکنید چون طعم مرغ از بین میره.

*به گوشت مرغ، آب گرم اضافه کنید تا طعم بهتری بگیره.

*غذاهایی که رب دارن، حتما ربش رو تفت بدید تا بوی خامی رب از بین بره و رنگش هم بهتر بشه...





:: موضوعات مرتبط: آشپزی ایرانی , ,
:: برچسب‌ها: مرغ , خورش مرغ , ,
:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 مهر 1393 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: